Trăim pentru Athleta X Alicia Keys Collab — aici sunt alegerile noastre preferate

De când Athleta a debutat o nouă colaborare cu Alicia Keys, a fost greu să nu adăugăm fiecare piesă în coșurile noastre de cumpărături.

Colecția athletic meets loungewear în ediție limitată prezintă piese care sunt făcute cu adevărat pentru orice vă menține corpul în mișcare pe tot parcursul zilei. Fiecare este suficient de versatil pentru a fi purtat solo sau împerecheat împreună, iar senzația țesăturii ușoare și confortabile înseamnă că nu veți trage sau trage.

Mai mult, acestea sunt concepute pentru a vă menține confortabil și încrezător în timpul unui antrenament, o alergare de cafea sau orice altceva între ele — tăierea și potrivirea fiecărei piese sunt concepute pentru a vă oferi acoperirea (sau suportul!) ai nevoie, atunci când aveți nevoie de ea. Și probabil cel mai important, piesele sunt disponibile în dimensiunile XXS-3x pentru o gamă cu adevărat incluzivă.

Deși ne-am dori să putem adăuga întreaga colecție în garderoba noastră(dacă numai!), ne-am restrâns lista de cumpărături la aceste favorite. Continuați să citiți pentru a vedea cele zece articole must-shop.