Mai rece și înnorat cu ploaie ușoară

Voivodina: este mai rece și acoperit de nori cu ploaie în sud, iar în cea mai mare parte vremea uscată predomină în nord. Vântul este măsurat în nord. Presiunea este peste normal. Temperatura minimă este de 1, iar cea maximă este de 9 grade.

Serbia: mai rece și înnorat cu ploaie, iar în munți peste 800 mnv cu zăpadă. Sunezhitsa este posibilă în Vestul și Centrul Serbiei. Numai în nord și Sud va fi uscat. Vântul este moderat dinspre nord. Presiunea este peste normal. Temperatura minimă este de -2, iar cea maximă este de 9 grade.

Următoarele zile: duminică este înnorat și rece cu ploaie și la munte peste 800 mnv cu zăpadă. Luni este înnorat și rece cu ploaie și zăpadă, iar în munți peste 800 mnv cu zăpadă. Marți, este uscat în nord, iar în zonele osificate este înnorat de ploaie și spută.

Prognoza BIOMETEOROLOGICĂ: o situație biometeorologică relativ nefavorabilă pentru majoritatea persoanelor bolnave cronice și sensibile. Se recomandă prudență pacienților cerebrovasculari și nervoși. Reacțiile meteoropatice sunt posibile sub formă de dureri de cap și o scădere a concentrației. O atenție sporită pe drum este încă recomandată.