RHMZ: înnorat, vânt și mai rece pentru weekend

Mai târziu, în timpul zilei, în nord-vest, iar seara și noaptea și în alte zone, este de așteptat ca noaptea să fie ploi abundente în munți și zăpadă ușoară în zonele montane.

Vânturi slabe și moderate, de Sud și de sud-est de la mijlocul zilei într-un viraj Nord-Vest, care va fi de scurtă durată și puternic în nord-vestul Serbiei.

Cea mai scăzută temperatură este de la -5 la 3, iar cea mai mare este de la 10 la 15 grade.

La Belgrad mâine dimineață și până la prânz va fi puțin și moderat înnorat, în zona mai largă a orașului, cu un ușor îngheț dimineața.

În mijlocul zilei și după-amiaza este cea mai mare parte însorită. La sfârșitul zilei, se îmbracă. Vântul este slab, sud-est, de la mijlocul zilei, la rândul său, spre nord-vest moderat. Cea mai scăzută temperatură este de la -1 la 3 grade, iar cea mai mare este de aproximativ 13 grade.

Conform prognozelor meteo pentru următoarele șapte zile, în weekend și luni este în mare parte înnorat, vânt și mai rece, un loc cu ploaie, undeva cu zăpadă și în zonele montane cu zăpadă cu formarea / creșterea înălțimii stratului de zăpadă.

În Voivodina, Pomorava și în zonele montane, vânturi moderate, uneori puternice, de Nord și nord-est, care vor slăbi luni.

Apoi este moderat înnorat și uscat peste cea mai mare parte, doar marți în regiunile muntoase din sudul Serbiei este în mare parte înnorat, uneori cu zăpadă ușoară.

Joi, la sfârșitul zilei, în nord-vest, iar vineri și în alte zone-o nouă pătură cu ploaie, în zonele muntoase acoperite de zăpadă.