Schimbarea soarelui și a norilor

Voivodina: ger ușor dimineața și perioade însorite după-amiaza cu o cantitate mică de nori înnorați. După-amiaza vine un costum nou care aduce ploaie seara. Vântul este slab spre sud-est și moderat spre nord după-amiaza. Presiunea este peste normal. Temperatura minimă este de -3, iar cea maximă este de 14 grade.

Serbia: îngheț dimineața și perioade însorite după-amiaza cu o cantitate mică de nori. După-amiaza, există o schimbare de haine în nord și Vest, care aduce ploaie seara. Vântul este slab spre sud-est, iar după-amiaza în nord, la rândul său, spre nord. Presiunea este peste normal. Temperatura minimă este de -4, iar cea maximă este de 16 grade.

Zilele următoare: sâmbătă este mai rece și înnorat cu ploaie în majoritatea zonelor și în munți peste 800 mnv cu zăpadă. Duminică, luni și marți sunt înnorate și reci, cu ploaie și lapoviță.

Prognoza biometeorologică: situația biometeorologică așteptată va provoca plângeri generale la majoritatea pacienților cronici. Se recomandă prudență persoanelor cu tensiune arterială crescută. Din reacțiile meteoropatice, sunt posibile dureri reumatice și nedistribuție. Concentrația crescută este recomandată tuturor participanților la trafic.