Și săptămâna viitoare, toate școlile vor avea pregătire imediată

Potrivit Institutului de Sănătate Publică din Serbia „Dr. Milan Jovanovic trambulină”, de la 18. până la 23. În februarie, numărul copiilor bolnavi de vârstă școlară cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani a fost de 1.348 (0,18%) pacienți.

Participarea copiilor de vârstă școlară la numărul total de cazuri confirmate de covid-19 în aceeași perioadă a fost de 4,7 la sută.

În școlile elementare și secundare, nu au existat departamente care, din cauza a cel puțin trei cazuri de infecție a elevilor din departament, au schimbat modul în care au organizat munca de la munca imediată la formarea online în ultimele cinci zile calendaristice.

Un total de 13 (0,03 la sută) departamente, care în aceeași perioadă, cel puțin două cazuri de infecție a studenților din departament au schimbat modul de organizare a muncii de la un model direct la un model combinat.

În plus, există un total de două grupuri în care au trecut de la modelul de învățare combinat la online (apariția a trei cazuri de infecție a studenților) în ultimele cinci zile calendaristice.

Declarația notează că echipa școlii va continua să monitorizeze situația și să ia decizii săptămânal.