ICYMI, puteți șterge fotografii din carusele de pe Instagram — Iată cum

O altă zi, o altă caracteristică tehnică nouă care îmi permite să-mi repar greșelile de social media. În noiembrie 2021, o nouă caracteristică Instagram mult așteptată a fost lansată în sfârșit, permițându-vă să ștergeți cu ușurință fotografiile dintr-un carusel foto Instagram. Noua caracteristică nu ar putea fi mai ușor de utilizat și mă face să mă întreb de ce încă nu pot edita tweet-uri sau să am subtitrările mele Instagram scrise pentru mine, dar voi lua ceea ce pot obține.

Pe Nov. 17, șeful Instagram Adam Mosseri a discutat despre posibilitatea de a edita un carusel foto Instagram într-un scurt videoclip postat pe Twitter, numind posibilitatea de a șterge fotografii dintr-un carusel o caracteristică „în sfârșit” sau „o caracteristică care ar fi trebuit să fie în jur cu ceva timp în urmă, iar oamenii au cerut-o și am ajuns în sfârșit la ea.”După cum demonstrează Mosseri în videoclipul de mai sus, ștergerea unei fotografii dintr-un carusel se realizează doar cu atingerea unui buton.

Cum să ștergeți o fotografie dintr-un carusel Instagram
Editarea unui carusel foto Instagram este la fel de simplă ca editarea oricărui alt tip de postare Instagram. Mai întâi, atingeți postarea caruselului pe care doriți să o editați și atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus. Din meniul care apare pe ecran, alegeți „Editați.”De acolo, veți observa o pictogramă mică a coșului de gunoi în colțul din stânga sus al fiecărei fotografii sau videoclipuri din carusel. Pur și simplu atingeți pictograma respectivă și confirmați ștergerea atingând „ștergeți” atunci când vi se solicită. Apoi, atingeți „Terminat” când ați terminat, iar Caruselul IG nu va mai include fotografia pe care ați șters-o. Cum să restaurați o fotografie carusel Instagram șters din „șters recent”
După ce ștergeți un diapozitiv dintr-un carusel Instagram, fotografia sau videoclipul vor fi stocate timp de 30 de zile într-un folder „șters recent”, pe care îl puteți accesa navigând la Setările Instagram și apoi la „cont.”În perioada de 30 de zile, puteți atinge orice fotografie din acest folder, atingeți cele trei puncte din partea dreaptă sus și alegeți „restaurare.”Dacă vă reîmprospătați profilul Instagram și reveniți la carusel, ar trebui să vedeți fotografia. După 30 de zile, toate fotografiile șterse vor fi șterse definitiv.

Ce trebuie să faceți dacă nu puteți șterge o fotografie de carusel Instagram
Dacă nu vedeți opțiunea de a șterge o fotografie dintr-un carusel Instagram, prima opțiune este să părăsiți aplicația și să o reporniți sau să vă deconectați și să vă conectați din nou la contul dvs. Dacă încă întâmpinați probleme, este posibil ca aplicația Instagram să nu fie actualizată. Încercați să vizitați magazinul de aplicații al operatorului de telefonie pentru a verifica dacă aveți instalată cea mai recentă versiune de Instagram. În acel moment, dacă toate celelalte nu reușesc, vizitați Centrul de ajutor Instagram pentru a depana în continuare.