Copiați și lipiți tastaturi sunt instrumentele Tech Noi nu știam că avem nevoie

Ați numărat vreodată de câte ori copiați și lipiți ceva într-o zi? În cazul în care o majoritate de timp este petrecut faci sarcinile tale stupide mici pe computer prostesc mic, cote sunt, este o mulțime.

Aparent, există un gadget tehnic care face copierea și lipirea tot mai ușoară-sau cel puțin taie gimnastica degetelor pe care trebuie să o faceți pentru comenzile rapide de la tastatură. Da, există tastaturi de copiere și lipire și circulă încet pe TikTok, deși opiniile par a fi împărțite. În timp ce unii se întreabă unde au fost tastaturile copy-paste acum 10 ani, alții se întreabă de ce cineva ar plăti bani pentru ceva ce puteți face cu ușurință cu o comandă rapidă de la tastatură gratuit. Ambele sunt opinii valide, iar răspunsul este că depinde doar de ceea ce prioritizați.

În esență, copy-paste tastaturi sunt macropads (sau mai mari, stand-alone tastaturi) programate într-un anumit mod. Majoritatea tastaturilor copy-paste care câștigă în prezent tracțiune pe TikTok au un design simplu, cu două taste de computer (una pentru copiere și una pentru lipire) plasate una lângă alta pe un tampon mic. Se conectează cu ușurință la un laptop sau computer printr-un cablu USB, iar unele nu necesită software, ceea ce înseamnă că le puteți conecta și începe imediat să copiați și să lipiți conținutul inimii.

O tastatură copy-paste care merge viral pe TikTok este tastatura Copy ($20), care este în prezent vândută, dar este disponibilă pentru precomandă pentru expediere în ianuarie 2022. Tastatura compactă, care funcționează atât pentru Windows, cât și pentru Mac, este disponibilă și în variante LED. Dacă acest hype inițial este ceva de trecut,probabil că veți vedea în curând tastaturi similare de copiere. Îți va răsturna viața cu susul în jos? Probabil că nu. Te va salva ceva timp la sfârșitul zilei? Sigur.