COMPANIA AERIANĂ NAȚIONALĂ SÂRBĂ ÎȘI EXTINDE REȚEAUA ÎN PORTUGALIA

Air Serbia a anunțat astăzi că de la 10. în noiembrie, stabiliți zboruri directe între Belgrad și Porto și includeți astfel al doilea oraș ca mărime din Portugalia în rețeaua sa de destinații.

Compania aeriană națională sârbă va opera zboruri între Belgrad și Port de două ori pe săptămână, luni și vineri, cu aeronave Airbus A319 și A320. Biletele pot fi achiziționate acum.

La 10. în octombrie, va fi valabil un preț promoțional de 59 de euro pe direcție, pentru o perioadă de călătorie de 10. Noiembrie 2023. ani până la 29. Martie 2024. ani. „Rețeaua noastră de destinații din acest an s-a extins cu peste 20 de orașe noi, inclusiv Lisabona.

Zborurile dintre Belgrad și capitala Portugaliei sunt extrem de căutate încă de la început, dovadă fiind gradul continuu de ocupare a cabinei de pasageri”, a declarat Bo Circulko rupi, directorul comercial și de strategie al Air Serbia.

Prin lansarea zborurilor pe această rută, Air Serbia, prin Belgrad, va asigura legături bune între Port și alte orașe din rețeaua sa, precum Atena, Budapesta, Copenhaga, Ankara, Istanbul, Larnaca, Ljubljana, Oslo, București, Praga, Salonic, Skopje, Sofia, Podgorica, Viena, Zagreb și altele.comunicat de presă.