Limburg lansează un sondaj expat pentru a evalua nevoile școlii Internaționale

Expații din Limburg sunt rugați să completeze un scurt sondaj pentru a evalua nevoile lor pentru o școală internațională din provincia flamandă.

Lansat de provincie și Agenția de dezvoltare economică pom Limburg, se concentrează pe experiențele, nevoile și preferințele expaților, cum ar fi internaționali, cu privire la o educație internațională.

POM Limburg, împreună cu LRM, campusul Corda și adjunctul pentru educație Bert Lambrechts, efectuează studiul preliminar pentru înființarea unei școli internaționale IB bilingve primare și secundare.

Cu rezultatele studiului așteptate până la sfârșitul acestui an, organizatorii fac apel la cetățenii străini să răspundă la sondajul lor.

„Sunteți, ca expat, interesat de educația internațională? Apoi vă împărtășesc opinia în sondajul nostru scurt. Răspunsurile dvs. vor fi procesate anonim și confidențial. Dacă cunoașteți alți internaționali care locuiesc sau lucrează în zonă, vă rugăm să îi informați despre acest sondaj.”

În calitate de accelerator de afaceri, POM Limburg se concentrează pe îmbunătățirea imaginii Internaționale a provinciei, promovând calitatea vieții pentru expați și valoarea sa ca locație pentru companiile străine.

Colaborează cu Expat Centre Limburg, un serviciu special dedicat internaționalilor calificați care trăiesc și lucrează în regiune.