3 Predicții Tarotscope Care Vă Vor Ajuta Să Navigați În Adunările Familiei Latinx În Acest Sezon De Sărbători

Acest sezon poate fi greu pentru mulți, deoarece ne adunăm cu familiile noastre Latinx pentru a sărbători sărbătorile. Cei mai mulți dintre noi nu sunt pregătiți pentru invaziv „când vei avea copii?”sau” y el novio?”preguntas. Apoi, există comentarii nesolicitate și fatfobe despre aparițiile noastre ,cum ar fi ” Poate că nu ar trebui să te întorci pentru a doua placă.”Da, frate, e mult. Să fim sinceri, uneori familia poate fi toxică.

Căutați o perspectivă asupra modului în care ar putea merge Adunarea familiei? Căutarea unor îndrumări spirituale în timp ce navigați personalități arogante? Ne place familia noastră, dar uneori ne testează cu adevărat răbdarea și ne perpetuează traumele. Tema tarotului pentru sezonul de vacanță este cartea de forță în sens invers. Cu această energie, este ușor să simțiți o lipsă de încredere, o anumită îndoială de sine și o vulnerabilitate, deoarece este în poziția inversă. Când cardul de forță este în poziție verticală, reprezintă împuternicirea și curajul. Ceea ce puteți anticipa este că dvs. sau o energie din jur (poate un membru al familiei) s-ar putea simți deconectat de la funcția familiei. Aceasta este o energie care ne cere să explorăm orice conflict intern nerezolvat care contribuie la lipsa noastră de stima de sine. Care este declanșatorul?

Iată Tarotscopul dvs. de vacanță Bruja pentru a vă ajuta să planificați înainte și să rămâneți la pământ prin conștientizarea și responsabilitatea conștientă. Citiți mai departe pentru cele trei predicții Tarotscope pentru sezonul de vacanță 2021.

Învățând să spun Nu

Este important să înveți cum să spui nu în acest sezon de sărbători. Ar putea părea inconfortabil la început, dar crede-mă, va fi la fel de eliberator. Ca Latinxs, suntem învățați să oblige să exigente bătrâni sau părinți. Această relație disfuncțională este gaslighted ca respectând un stil autoritar distorsionat care ne convinge că nu suntem recunoscători. Pentru prima noastră predicție, simțim o energie în cărți care încurajează un angajament față de sine. Este vorba despre a învăța cum să nu te simți vinovat atunci când te pui pe primul loc în acest sezon de sărbători. Toată lumea s-ar putea aștepta să renunțe la tot ceea ce faci pentru că te-ai întors acasă. Ar putea exista o presupunere pentru tine de a răspunde la cererile tuturor. Cardul de forță în sens invers vă reamintește să evaluați unde vă schimbați. Da, ajutați când puteți, dar înțelegeți, de asemenea, că este un moment pentru a vă relaxa și a vă odihni în mod egal.

Anxietate De Vacanță

Unii dintre noi au devenit atât de obișnuiți cu anxietatea de la o vârstă fragedă, ca urmare a supraviețuirii, încât a devenit norma în noi și în casele noastre Latinx. Totul este o urgență și multe neînțelegeri evoluează în bătăi agitate sau lupte pline de suflare. Astfel, anxietate. Cartea de forță în sens invers evită obiceiurile proaste care ne afectează negativ. Dacă vă simțiți neliniștiți la gândul de a vă aduna cu familia, acesta este un semn că s-ar putea să nu vă simțiți suficient de în siguranță pentru a fi voi. Această anxietate poate rezulta, de asemenea, din faptul că nu se poate deconecta cu adevărat de la angajamente sau de la muncă.

Eliberați teama de eșec perceput

Ca prim-gens, există o mulțime de presiune pentru a satisface așteptările culturale, familiale și personale. Predicția noastră finală indică o posibilă teamă de eșec perceput din partea familiei și a proiecțiilor lor. Ar putea fi multe pe umerii tăi pentru a reuși sau pentru a ieși din barrio. Poate că ești conștient că familia ta forțează propria lor narațiune de succes pe tine. Acest sezon de sărbători poate aduce o mulțime de discuții, cum ar fi: de ce ai renunțat la locul de muncă în timpul pandemiei pentru a continua să vinzi artă? De ce ți-ai irosit diploma de facultate pentru a deveni muzician când ți-ai aliniat viitorul pentru a fi un avocat de succes? Acesta este un sezon de a fi adevărat pentru tine și de a apărea ca sinele tău autentic. Nu-i lăsa pe alții să-ți înece visele cu dorințele lor.

Cum să se ocupe de

În general, aceasta este o șansă pentru tine de a spune nu mai des și cu încredere această sărbătoare. Vindecă-ți copilul interior fără să te simți vinovat punându-te pe primul loc în acest sezon. Cu cardul de forță în sens invers, vi se cere să faceți acest lucru cu compasiune și har față de ostilitate. Cartea de forță este despre îmblânzirea fiarei tale interioare și înțelegerea când să mergi șuncă în situații. Acest Tarotscope de vacanță 2021 Bruja pune accentul pe picioare și de a face acest lucru cu încredere sănătoasă. Amintiți-vă că a spune da tot timpul înseamnă a spune nu pentru noi înșine.