Ajuta copiii mici obține în spiritul de vacanță cu aceste activități distractive de a face la domiciliu

Arcurile strălucitoare, panglicile colorate și învelișul de cadouri spumante fac cadourile să pară atât de magice în timpul sezonului de vacanță. Știu că Crăciunul nu este doar despre cadouri — care sunt destul de uimitoare, evident — dar este și despre petrecerea timpului cu cei dragi.

Mie personal îmi place să cumpăr cadouri, să fac poze cu Moș Crăciun, să patinez pe gheață și să explorez piețele de Crăciun, mai ales când ajung să fac totul cu fiii mei. Dar anul acesta, pe măsură ce pandemia COVID-19 continuă, lucrurile vor fi puțin diferite de anotimpurile de vacanță trecute. E în regulă! Faceți din acest sezon un timp pentru mulțumire, bucurie în lucrurile mici și pentru a face noi tradiții cu copiii dvs. mici!

Aceasta este șansa ta de a-ți învăța în sfârșit copiii cum să decoreze o casă de turtă dulce. Sau, îmbrăcați întreaga familie în PJ-uri de vacanță potrivite și vizionați filme Hallmark, așa cum v-ați dorit întotdeauna. Sau, distrați-i pe cei mici conducând în jurul cartierului admirând luminile. Poate fi încă magic de acasă — poate chiar mai mult atunci când nu lupți cu mulțimi, nu plănuiești călătorii sau nu stresezi toate evenimentele la care trebuie să participi în mod normal în această perioadă a anului. Copilul meu de 3 ani și cel de 1 an sunt atât de încântați de toate lucrurile pe care le facem împreună în acest an, și sincer, la fel și eu. Continuați să citiți câteva idei pentru a vă aduce copiii în spiritul sărbătorilor în acest sezon, toate din siguranța propriei case!