Gândurile lui Rosie Huntington-Whiteley despre identitate și Maternitate sunt cu adevărat revigorante

Pe măsură ce se apropie de naștere încă o dată, Rosie Huntington-Whiteley reflectă asupra luptelor interioare pe care le-a confruntat cu sosirea primului ei. Într-o poveste recentă de acoperire Porter, Rosie a spus că a suferit o criză de identitate la primirea fiului ei, Jack, în 2017.

„Pentru o perioadă după ce am avut primul meu fiu, a existat o schimbare reală a identității”, a spus tânărul de 34 de ani, „și un fel de doliu al pierderii vechii tale vieți și al cine erai.”

Pentru model și Antreprenor, începutul maternității a coincis cu lansarea platformei sale de frumusețe, Rose Inc, care este acum un brand cu drepturi depline. „Îmi amintesc că am simțit că covorul a fost scos de sub mine”, a adăugat Rosie. „Am avut în toți acești ani de a fi cu adevărat independent, fiind capabil de a veni și pleca după cum mi-am dorit, fiind self-employed la un grad, sforile, și apoi, brusc, având [ceva] care într-adevăr ancorat-mă la viața de acasă.”Aceste probleme au fost agravate de faptul că Rosie a atașat, desigur, „o mulțime de” identitatea ei la aspectul ei. „Nu mi-a luat mult timp să vin, dar cred că odată ce am intrat în rol, l-am îmbrățișat, totul s-a relaxat puțin”, a spus ea. „Am început să simt acest nou simț al vieții. Și acum, în treizeci de ani, încrederea mea este atât de mult [mai mare] și capacitatea mea de a lua decizii și de a nu mă ghici pe mine este mai puternică. Simt cu adevărat că viața mea este mult mai bine rotunjită.”

Rosie își așteaptă în prezent cel de-al doilea copil cu actorul Jason Statham. Ea a împărtășit vestea plină de bucurie în August.