Nu a existat niciodată un caz mai bun pentru concediul Parental plătit — și tot nu îl vom primi

Deși SUA și-a păstrat statutul sumbru ca fiind una dintre doar opt țări din lume fără niciun concediu parental plătit național, climatul actual părea copt pentru schimbare.

Pandemia A avut efecte economice și sociale uluitoare care au rănit în mod disproporționat femeile și a creat furtuna perfectă de scenarii care fac ca planul de concediu plătit al administrației Biden să pară de-a dreptul prudent, nu contează un drept uman de bază majoritatea națiunilor civilizate își permit noile mame.

Pentru început, pentru a stimula economia globală, trebuie să avem exodul în masă al 1.8 milioane de femei care reintră în forța de muncă. Egalizarea ocupării forței de muncă pe linii de gen ar fi adăugat aproape 500 de miliarde de dolari la PIB-ul SUA în 2019, iar o astfel de recuperare ar servi chiar și celor care sunt încă angajați: potrivit unui economist al Universității din Akron, pentru fiecare creștere de 10% a femeilor la locul de muncă, creșterea generală a productivității și o creștere de cinci Este, de asemenea, în interesul nostru să sprijine noi mamele noastre deja în scădere rata natalității a scăzut la un alt nivel record anul trecut, au fost doar 56 de nașteri la 1000 de femei de vârsta copilului-poartă, care este jumătate din ceea ce ratele au fost la începutul anilor 1960. Rata natalității picătură de multe ori în timpul recesiunilor economice, dar pandemic, sondajele au relevat faptul că oamenii au fost amânarea sau renunțarea la copii din cauza creșterii costurilor de a crește un copil.

Un plan de concediu plătit, împreună cu alte măsuri propuse, ar putea compensa criza de îngrijire a copilului din țara noastră, în care costurile au crescut cu 40% în timpul pandemiei, din cauza închiderilor de îngrijire de zi, iar angajații din copilărie timpurie-care câștigă în jur de 12 dolari pe oră-au părăsit în mod similar locurile de muncă la rate accelerate. Pur și simplu nu există suficiente opțiuni accesibile și de înaltă calitate pentru îngrijirea copilului pentru a satisface cererea, iar acest lucru a afectat predominant mamele care lucrează, în special mamele cu venituri mici și medii-și cele de culoare. Dar, în ciuda acestei furtuni perfecte de argumente pentru concediul parental plătit și o administrație prezidențială disperată să pună în aplicare politica federală, este sigur că tot nu o vom obține.

Congresul are în vedere acum patru săptămâni slabe de concediu familial și medical plătit, în scădere față de cele 12 săptămâni propuse inițial în pachetul de cheltuieli planificat al democraților. Ceea ce se va întâmpla probabil în continuare este că democrații vor renunța complet la concediul familial plătit pentru a-i potoli pe cei împotriva implicării guvernului și pentru a trece bugetul de aproximativ 3.5 trilioane de dolari.

Dar când, potrivit Departamentului Muncii, doar 18 la sută dintre lucrătorii din sectorul privat au acces la concedii familiale plătite prin intermediul angajatorului lor, iar 93 la sută dintre lucrătorii cu salariu minim nu au astfel de beneficii, convingerea că întreprinderile private pot și vor doar să intervină și să le ofere este nefondată. În fapt, în ceea ce ar trebui să fie cel mai oportun moment din istoria recentă a prelungi concediu plătit pentru toți cetățenii americani, în schimb, predarea femei un scenariu care este mult mai rău decât status quo-ului au experimentat pandemic.

Pentru că asta e problema în toate astea. Da, Pandemia A fost deosebit de grea pentru femei, dar asta este pur și simplu pentru că noi, ca societate, am fost deosebit de greu pentru femei cu mult înainte ca COVID să vină vreodată pe țărmurile noastre.

Înainte de coronavirus obturare crese si scoli, mamele — mame de lucru incluse — au fost încă poartă greul de creștere a copilului responsabilități. Și atât femeile cu venituri mici, cât și femeile de culoare sunt cu mult în urma oricărui alt grup în ceea ce privește cât de repede se întorc la locul de muncă după o oprire a muncii. Pandemia nu a făcut excepție acolo.

Problemele cu care se confruntă mamele care lucrează nu au fost niciodată pe deplin ascunse, dar acum nu sunt doar la vedere — sunt amplificate. Cu toate acestea, încă refuzăm să ne dezvoltăm sistemele pentru a le sprijini.

Refuzăm să vedem concediul parental plătit ca o victorie fără cusur pentru toți. Lucrătorii își pot permite să aibă grijă de cei dragi fără a renunța la forța de muncă, iar întreprinderile își pot păstra angajații, crescând astfel productivitatea, satisfacția locului de muncă și creșterea liniei de jos.

Refuzăm să ajungem și să oferim chiar și cele mai mici bucăți de sprijin femeilor, nici la locul de muncă, nici acasă. Și, dacă această furtună perfectă de posibilități ratate a dovedit ceva, nu va trebui niciodată atâta timp cât femeile și mamele continuă să avanseze într-o societate care continuă să le împingă mai departe și mai departe în urmă.