Apărare setat pentru a face caz Maxwell este de a lua toamna pentru Epstein

Un juriu din New York a auzit patru femei acuzându-se că erau Adolescente când au devenit victime ale unui sistem de abuz sexual conceput de Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein. Începând de joi, avocații socialit Britanic sunt de așteptat să facă cazul lor că Maxwell nu este cel de vina.

Procesul lui Maxwell se va relua cu apărarea chemându-și proprii martori la Curtea Federală din Manhattan. Cazul Guvernului a durat doar două săptămâni, iar cazul apărării ar putea dura doar două zile. Ambele părți și-au simplificat listele de martori fără a dezvălui de ce, făcând ca procesul să se încheie cu o estimare inițială de șase săptămâni.

Începutul cazului de apărare a stârnit deja speculațiile obișnuite cu privire la faptul dacă inculpatul de profil înalt va lua standul martorului în propria apărare-un joc de noroc care nu este aproape niciodată luat. În orice caz, judecătorul districtual Alison Nathan va trebui să primească confirmarea directă de la Maxwell cu privire la decizia ei înainte ca apărarea să se poată odihni.

Maxwell, 59, a pledat nevinovat la acuzațiile ea a acționat ca facilitator șef Epstein, recrutarea și îngrijirea fete tinere pentru el să abuzeze în timpul masajelor sexuale.

Maxwell a fost odată iubita lui Epstein înainte de a deveni un angajat de încredere. Martorii au mărturisit că cei doi i-au exploatat între 1994 și 2004 la casele lui Epstein, inclusiv o moșie din Palm Beach, Florida; Casa sa elegantă din Manhattan; și o fermă din Santa Fe, New Mexico.

Apărarea a insistat că Maxwell este făcut țap ispășitor pentru presupuse crime sexuale de către Epstein, care s-a sinucis în închisoare în 2019. Avocații ei au încercat să arate că acuzatorii au exagerat implicarea ei la cererea avocaților care solicită plăți pentru femei din cererile civile împotriva proprietății Epstein.