Cele mai bune 7 Canapele și canapele de la Anthropologie

Anthropologie, unul dintre retailerii noștri preferați de îmbrăcăminte, are, de asemenea, o selecție impecabilă de mobilier pentru casă și este creatorul unora dintre cele mai preferate canapele ale noastre din toate timpurile.

Piesele sunt elegante, confortabile, personalizabile și nu au un preț extraordinar, ceea ce este tot ce ți-ai putea dori cu adevărat de la o canapea. Indiferent dacă sunteți în căutarea a ceva pentru întreaga familie sau pentru a face declarații și moderne, acestea sunt canapelele în care am investi.

Ce să caute atunci când cumpără o canapea

Există o mulțime de factori cheie de luat în considerare atunci când investiți în mobilier, mai ales dimensiunea, stilul, țesătura, funcția și costul. Unde intenționați să puneți această canapea și cine vă imaginați că o va folosi? Trebuie să se încadreze într-un spațiu mic sau este mai bine ca canapeaua să fie suficient de mare pentru a sta mai multe persoane? Aveți copii sau animale de companie și va avea acest impact dacă mergeți sau nu pentru o canapea din piele sau catifea? Există cu adevărat ceva pentru fiecare casă și, înainte, am găsit șapte dintre cele mai bune opțiuni. Alegerea noastră de top este canapeaua cu două perne Anthropologie Willoughby (1.498 USD), dar există ceva pe care toată lumea îl va iubi.