În spatele deficitului de profesori din America: ‘dacă am avea de două ori mai mulți, toți ar lucra’

Profesorii din America se confruntă cu nevoi crescânde și resurse în scădere și pur și simplu nu există suficienți profesori pentru a satisface cererea.

Suntem în mijlocul unui deficit de profesori, iar efectele de undă pot fi văzute aproape peste tot.

Dr. David D. Timony, Profesor Asociat și președinte al Educației la Universitatea Delaware Valley a vorbit despre nenumăratele motive pentru care există un deficit, de la COVID-19 la lipsa timpului de pregătire și provocări din partea districtelor școlare și a părinților.

El a discutat, de asemenea, cele mai mari probleme cu care se confruntă profesorii în acest moment și cum să înceapă să remedieze aceste probleme.

„Cred că ceea ce trebuie să facem este să ne concentrăm asupra sănătății și viabilității școlilor și sălilor noastre de clasă”, A spus Dr.Timony.

„Aveți grijă unii de alții, pentru că aceasta va fi adevărata nevoie. Și eu, știi, eu sunt sigur că sună super Pollyanna. Dar știi, îmi pasă mult mai mult de studenții mei ca indivizi decât de conținut. Pot acoperi conținutul, pot obține pe cineva prins, pot sta jos și să lucreze cu ei, tutore-le, antrenor-le. Dar dacă această pandemie, și acest context actual în care ne aflăm, are un impact substanțial asupra propriei sănătăți, a propriei sănătăți mintale? Acestea sunt preocupările pe care nu le pot schimba în afara bunătății mele.”