Noile sezoane ale” păpușii rusești”,” Elite ” și mai multe au lovit Netflix în aprilie

Serviciile de streaming mai noi și mai strălucitoare pot continua să fie lansate, dar pentru o sursă de încredere, care are o mulțime de varietăți, este încă greu să-l învingi pe cel, singurul, originalul: Netflix.

Volumul mare al Bibliotecii Netflix îl păstrează ca unul dintre cei mai mari jucători din jocul de streaming — dar, în același timp, acea cantitate enormă de conținut îl poate face puțin intimidant pentru spectatorul dvs. mediu. La urma urmei, de câte ori ai vrut să urmărești ceva nou, dar ajungi să devii atât de copleșit de toate recomandările (chiar și sugestiile de categorie hilar specifice) încât ajungi să revezi același spectacol pentru a 10-a oară?

Dacă doriți să întrerupeți acest ciclu și doriți să vă angajați să vizionați noi seriale, poate cel mai recent lot de emisiuni TV Netflix lansat în 2022 este un loc bun pentru a începe. De la originale Netflix noi și sezoane noi ale emisiunilor dvs. preferate până la titluri licențiate din alte rețele, există o mulțime de conținut nou care vă vine în cale. De data aceasta, însă, nu veți fi copleșiți — doar aruncați o privire la ceea ce urmează cu acest ghid la îndemână. Indiferent de ce fel de emisiuni TV vă place, există cu siguranță ceva în curând pe Netflix care va fi potrivit pentru dvs.!