22 Cele Mai Bune Exerciții De Întărire Ab Folosind Greutăți

Potrivit celeb trainer Gunnar Peterson, secretul pentru awesome abs este ” de lucru în mod constant ,care lucrează în diferite planuri de mișcare, și adăugarea de greutăți pentru munca ta abdominale.”Iată o mână de exerciții ab folosind greutăți care pun aceste principii în acțiune — tot ce aveți nevoie este un set de gantere, o minge de medicamente sau câteva înlocuitori de greutate la îndemână, cum ar fi sticle de apă sau cutii de alimente.

Consolidarea secțiunii medii vă va ajuta să vă simțiți mai puternici în timpul altor antrenamente, va preveni rănirea și va ajuta la crearea definiției musculare în talie. Pentru a obține cele mai multe bang pentru dvs. buck, atunci când faci aceste exerciții, pentru a alege o greutate care pare dificil de ultimele repetari. Veți observa, folosind greutăți atunci când faci exerciții de ab este mult mai greu decât greutatea corporală ab se mișcă, și poate chiar te vei simti muschii tremura, dar asta e absolut normal! Așa știi că lucrează!

Încorporați câteva dintre aceste exerciții în următorul antrenament de antrenament de forță, amestecând o varietate de mișcări pentru a viza toate zonele miezului. Continuați să citiți pentru a vedea cele 19 mișcări.