Aruncați ganterele – aceste 16 exerciții compuse sunt toate greutatea corporală

Am de gând să vă toate în pe un mic secret: exerciții compuse sunt un schimbător de joc. Sunt mișcări multiple, cum ar fi squats și deadlifts, care lucrează simultan mai multe grupuri mari de mușchi și vă ajută să ardeți grăsimea și să construiți mușchii mai eficient. Exercițiile compuse se pot face cu greutate în plus, cum ar fi ganterele și barbells (iată o listă de exerciții compuse ponderate) sau puteți folosi pur și simplu greutatea corporală, fără echipament necesar.

Mișcările cu greutate corporală sunt la fel de versatile, deoarece multe dintre ele se pot face aproape oriunde oriunde — în timp ce călătoriți, într — un apartament mic sau într-o cameră de hotel-și sunt perfecte dacă sunteți nou în fitness. Exercițiile compuse de greutate corporală sunt un dublu whammy: accesibil și eficient, astfel încât să puteți lucra cât mai mulți mușchi în fiecare mișcare.

Rețineți că această listă de exerciții compuse de greutate corporală nu este un antrenament și nu vă sfătuiesc să faceți aceste exerciții într-o singură rutină. În schimb, alegeți două – trei mișcări care vizează brațele și două-trei mișcări care vizează corpul inferior pentru a crea un antrenament. Consultați lista completă de mai jos și continuați să citiți pentru a obține instrucțiuni detaliate pentru fiecare mișcare. Exerciții Compuse De Greutate Corporală
Push-up de bază
Revers fandare cu o unitate de genunchi
Lovitura cu un singur picior
Aer ghemuit
Step-up
Tracțiune asistată de bandă
Fandare înainte înapoi
Burpee
Ridicat ghemuit divizat
Goblet squat
Pod cu un singur picior
Sari ghemuit
Crab plimbare
TRX mijlocul rândului
Sari Lunge
Push – up și rotire
– Raportare suplimentară de Maggie Ryan