Nu aveți nevoie de niciun echipament pentru acest plan de antrenament acasă de 5 zile

Suntem mari fani ai planurilor de antrenament acasă aici, mai ales atunci când sunt alcătuite din antrenamente cu greutate corporală, fără echipament.

Aceasta nu este o lovitură împotriva sălilor de sport și a studiourilor — ne place o clasă intensă în persoană la fel de mult ca și următoarea persoană-dar când nu puteți (sau pur și simplu nu doriți) să deschideți ușa din față pentru a vă antrena, există o mulțime de rutine eficiente pe care le puteți face chiar acolo unde vă aflați și fără

Dacă aveți chef de un plan de antrenament accesibil pe care îl puteți face din confortul propriei case (sau apartament, subsol, curte, cameră de hotel, veți obține ideea), urmați acest plan de cinci zile de la Mauro S. Maietta, un antrenor personal certificat și manager de fitness district la Crunch Fitness. Veți face aceeași încălzire rapidă și cooldown în fiecare zi, urmată de un amestec de mișcări de antrenament de forță și cardio pentru a construi mușchi și a arde calorii. Începem acest plan luni, dar puteți începe oricând; asigurați-vă că vă acordați două zile de odihnă completă. Construiți pe plan în fiecare săptămână prin creșterea repetărilor fiecărui exercițiu și scurtarea timpului de odihnă între circuite.